Bouwprojecten van VDK Bouw & Onderhoud

Op deze pagina vindt u de bouwprojecten van VDK Bouw & Onderhoud. Dit zijn recente projecten die een actuele weergave laten zien van de mogelijkheden voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Al onze projecten worden gerealiseerd op basis van maatwerk. Vraag vrijblijvend een gesprek aan met ons. Tijdens dit gesprek kunnen we samen sparren over het concretiseren van het (ver)bouwproces wat u voor ogen heeft.

Onderaan deze pagina vindt u onze uitgebreide galerij met foto's van opgeleverde projecten. Echter geven wij u eerst een korte toelichting over deze projecten. Mocht u vragen hebben over of rondom deze projecten, schroom dan vooral niet om ons hierover te bellen.Onze referentieprojecten

LUNCHBAR - VERBOUWING

Door de verbouwing van deze lunchbar heeft hij meer oppervlakte gekregen. Dit komt doordat we een achterliggende, ongebruikte ruimte bij de lunchbar betrokken hebben. 

LUNCHBAR - VERBOUWING

In de lunchbar is een gehele nieuwe afwerkvloer ingelegd, uitgevoerd door een derde partij. Wij hebben op diverse plaatsen voorzetwanden gezet en verlaagde plafonds aangebracht, met als afwerking sloophout planken.

TESTIMONIAL
LUNCHBAR - VERBOUWING

De ruimte is volledig sausklaar gestukadoord en na droging gesausd. Met een strakke planning was deze luncbar in twee weken klaar!

 VERBOUWING ulvenhout

Tijdens deze verbouwing hebben we de woning wat meer hedendaags gemaakt. 

VERBOUWING ulvenhout

Hiervoor hebben we wat aanpassingen gedaan en het elektrawerk verricht. Ook hebben we de nieuwe verlaagde plafonds voorzien van inbouwspots. De benedenverdieping is volledig opnieuw gestukadoord en gesausd. 

TESTIMONIAL
VERBOUWING ulvenhout

 In een 2e fase hebben we de badkamer onder handen genomen. 

dakopbouw raamsdonksveer

Doordat we op de garage een dakopbouw hebben geplaatst, is er binnen meer ruimte ontstaan en is er de mogelijkheid gekomen om de badkamer te vergroten.

dakopbouw raamsdonksveer

Daarna is de bovenverdieping opnieuw ingericht met scheidingswanden. Als resultaat is de badkamer bijna 3M2 groter geworden. De dakopbouw is nu de master bedroom met walk in closet geworden.

TESTIMONIAL
dakopbouw raamsdonksveer

Tot slot is de woning is van boven tot beneden opnieuw gestukadoord en in eigen beheer geschilderd. 

Foto galerij van onze (ver)bouwprojecten

Onze foto galerij biedt een verzameling van actueel afgeronde projecten. De betreft bouwprojecten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Uiteraard hebben wij door de jaren heen veel meer projecten mogen begeleiden en uitvoeren. Vraag ons zeker ook naar onze andere projecten als de nieuwsgierigheid de overhand wint.